Experience Day and Winter Wonderland Christmas Market 2023 - Ngày Hội Trải Nghiệm và Hội Chợ Giáng Sinh [English Below]

Chúng tôi trân trọng mời Quý vị tham gia cùng chúng tôi vào ngày 16 tháng 12 để trải nghiệm một ngày tràn ngập niềm vui lễ hội, các hoạt động thú vị và các buổi hội thảo hấp dẫn dành cho cả phụ huynh và học sinh.

+ Thời gian: 14h00 - 17h00 ngày 16/12/2023

+ Địa điểm: True North School, Lô TH-03, Mỗ Lao, Hà Đông, Hà Nội 

Sự kiện hứa hẹn sẽ là cơ hội tuyệt vời để cả phụ huynh và học sinh kết nối, học hỏi và ăn mừng niềm vui của mùa lễ hội cùng cộng đồng của Trường True North.

Vui lòng xác nhận sự tham gia của quý vị qua link: https://bit.ly/truenorth-admissionsopen để đảm bảo chúng tôi chuẩn bị một cách tốt nhất cho ngày hội đáng nhớ này.

Những Điểm Nổi Bật của Ngày Hội:

+ Buổi Học Thử Cho Học Sinh: Trải nghiệm trực tiếp môi trường học tập sôi động và sáng tạo tại Trường True North thông qua việc tham gia các lớp học thử. Khám phá bản chất của phương pháp giáo dục độc đáo của chúng tôi và tham gia các buổi học tương tác do các giáo viên nhiệt huyết của chúng tôi dẫn dắt.

+ Hội Thảo Về Truyền Thống Gia Đình Cho Phụ Huynh: Do Hiệu Trưởng Michael Lambert và CEO Danny Hwang của chúng tôi dẫn dắt, buổi hội thảo này là cơ hội để các phụ huynh khám phá ý nghĩa của các truyền thống gia đình trong mùa lễ hội. Thu nhận những thông tin quý báu về việc tạo ra những truyền thống ý nghĩa mang lại niềm vui và sự đoàn kết cho gia đình bạn.

+ Các Gian Hàng và Hoạt Động Lễ Hội: Tham gia vào sự nhộn nhịp của lễ hộii bằng cách ghé thăm các gian hàng do các học sinh tài năng và giáo viên tận tâm của Trường True North tổ chức. Từ trò chơi đến đồ thủ công sáng tạo và các món ăn ngon, sẽ có rất nhiều hoạt động để tham gia và tận hưởng tinh thần lễ hội cùng nhau.

Chúng tôi rất mong được chia sẻ niềm vui của mùa lễ hội cùng quý vị!

Experience Day and Winter Wonderland Christmas Market 2023 - Ngày Hội Trải Nghiệm và Hội Chợ Giáng Sinh [English Below]

Experience Day Invitation: Winter Wonderland Christmas Market!

+ Date: December 16th, 2023

+ Time: 1400 - 17:00

+ Location: True North School

Kindly fill in the form to secure your spot and ensure we prepare adequately for this delightful day.

>> https://bit.ly/truenorth-admissionsopen

Get ready to immerse yourselves in the magic of the season at True North School's Winter Wonderland Christmas Market!

We warmly invite you to join us on December 16th for a day filled with festive cheer, engaging activities, and insightful sessions designed for both parents and students.

Highlights of the Day:

+ Trial Classes for Students: Experience firsthand the dynamic and innovative learning environment at True North School by joining our trial classes. Discover the essence of our unique educational approach and engage in interactive sessions led by our passionate educators.

+ Parents Seminar on Family Traditions: Led by our esteemed Head of School, Michael Lambert, and CEO Danny Hwang, this seminar is an opportunity for parents to explore the significance of family traditions during the holiday season. Gain valuable insights into fostering meaningful traditions that bring joy and unity to your family.

+ Festive Booths and Activities: Join in the merriment by visiting the booths hosted by True North School's talented students and dedicated teachers. From games to creative crafts and delicious treats, there will be an array of activities to indulge in and enjoy the festive spirit together.

This day promises to be a wonderful opportunity for both parents and students to connect, learn, and celebrate the joy of the season with the True North School community.

Come and be a part of our Winter Wonderland Christmas Market! Let's create cherished memories together as we revel in the magic of this special time of the year.

We look forward to sharing the joy of the season with you!

------------

Ticketgo đưa tin từ nguồn: True North School 

Fanpage: https://www.facebook.com/TrueNorthSchool

Event: https://www.facebook.com/events/317993764381954/